Stubenitsky

Zadelmakerij & Ruitersport

Zadelmakerij

C.J. Stubenitsky beschikt over een eigen zadelmakerij voor reparaties en aanpassingen. Tevens bieden wij een wasserivce voor paardendekens, waar ook reparaties mogelijk zijn.

Onze zadel passervice is mogelijk bij u op locatie. Reparaties aan uw materiaal zijn in de meeste gevallen binnen een paar dagen gereed.

Zadel

Zadelmakerij

Wij bieden u een eigen zadelmakerij waarin we alle reparaties en aanpassingen aan uw zadel en andere onderdelen van het harnachement deskundig kunnen uitvoeren. Onze jarenlange ervaring staat hiervoor garant!

Dit geldt ook voor de Mensport, vermaken of aanpassingen en reparaties aan uw tuigage. Uiteraard bieden wij ook een uitgebreid programma voor de Mensport.

Tevens hebben wij een wasservice voor uw paardendekens. (zie Paardendekenwasserij Montfoort Servicepunt) Ook reparaties aan u paardendekens behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij een zadel passervice bij u aan huis, op de manege of stal. Indien gewenst komen wij op locatie om uw zadel op de juiste pasvorm te controleren en/of deze aanpassingen behoeft. (Informeer naar de voorwaarden)

Reparaties kunnen in de meeste gevallen, na een paar dagen worden opgehaald. Een afspraak maken voorkomt langere wachttijden. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Onze merken

Wij werken graag met de volgende merken zadels: